Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблеми по 159 и има ли такива?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от KGB Покажи съобщение
    За 159 в момента най-подходящия мотор е 2.4жтдм....
    ама нова, според мен ти най-добре го знаеш това
    sigpic
    днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от KGB Покажи съобщение
      За 159 в момента най-подходящия мотор е 2.4жтдм....
      Е, то е очевидно, че 59 кончета в повече са по-добрия вариант, ама ако не беше с 13к левчета повече.
      2014: Deutschland über alles

Comment

И аз да си кажа колеги - тука повечето 159 с 3,2 мотор са в Москва и колегите от форума споделят, че разхода е над 25л. на 100 км. След 25 - компа повече не показвал - чертички. Другата им забележка е че динамиката не била много добра - колата била доста тромава.
        Сам не съм карал и нямам наблюдения.
        Last edited by OgyG; d.m.y г., 13:54.
        Alfa Romeo 159 JTDm 16V Q-tronic

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
          който в България с гаранция няма да го направят поне в милано моторс така твърдят
          Чакай сега, аз лично говоря за кола на старо, все си мислех, че един ремап може да се направи и от можещите във форума, които всички ги знаем А доколкото четох това придърпване не се признава за дефект и в Англия, така че Милано Моторс въобще не влиза в сметките, дори за нова кола.
          156 2.4JTD '99 - продадена
          Nissan Murano '05 - не знам дали някога пак ще се кача на кола

Comment

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
            Е, то е очевидно, че 59 кончета в повече са по-добрия вариант, ама ако не беше с 13к левчета повече.
            Можеш да си вземеш 1,8 MPI за 45000, тамън няма да изневериш на двигателя и кубиците
            Giulietta 1,6 JTDm 2013
            156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

пичове,

имам следното питане: при движение се чува някакъв мноооого тих но дразнещ звук от към предното стъкло. нещо като тропане или скърцане на пластмаса. не е болка за умиране ама пък дразни.....

някакви идеи?
              няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

това по английския форум четох, че се оправяло със силикон и с някаква карта от типа на дебитна/кредитна/за телефон... от тея пластмасите
                sigpic
                днес съм в почивка ---

Comment

това по английския форум четох, че се оправяло със силикон и с някаква карта от типа на дебитна/кредитна/за телефон... от тея пластмасите
                  Е това остава само... да си наръгам календарчета на Лепа Брена и на Сашо Роман по таблото пък и да ги залепа със силикон на всичкото отгоре... Просто таблото е направено калпаво и си скърца. То и на Мерцедес не е по издражливо... то и на танк ше се разскърца по тея гробища, по които движиме. Стискаш зъби и пускаш Bose-то на MAX и се праиш, че не го чуваш
                  Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16V
                  Fiat Uno 1.1 F.I.R.E.

Comment

абе не ме разбра

със силикон за смазване се прави цялата галимация - та той се пръска

календарчетата са за да го напъхаш по уплтътненията

не да ги лепиш
                    sigpic
                    днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Garvansky Покажи съобщение
                      Просто таблото е направено калпаво и си скърца. То и на Мерцедес не е по издражливо... то и на танк ше се разскърца по тея гробища, по които движиме. Стискаш зъби и пускаш Bose-то на MAX и се праиш, че не го чуваш
                      а ей това е истината...

то просто не се издържа - е**** ти улиците ..

на мен ми се налага да карам по цар борис поне по веднъж на ден и да я мина по два пъти от край до край,,,

няма да ти казвам , че ми се реве само като минавам от там
                      sigpic
                      днес съм в почивка ---

Comment

хъх съгласен съм с Петко
                        щото тествах и 1.9 и 2.4
                        за бензин не ща и да чуя
                        и наистина 2.4 е перфектен
                        но за 2.4 цена 60 и няколко
                        ще ме извиняват от Алфа
                        това тенеке след 2 години ще се продава
                        по родния битак за около 20к
                        засега не мисля да робувам дълги години
                        на купчина железо и пластмаса
                        и 156 номер си ме вози доволно
                        Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                        Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Първоначално публикувано от Garvansky Покажи съобщение
                          Е това остава само... да си наръгам календарчета на Лепа Брена и на Сашо Роман по таблото пък и да ги залепа със силикон на всичкото отгоре... Просто таблото е направено калпаво и си скърца. То и на Мерцедес не е по издражливо... то и на танк ше се разскърца по тея гробища, по които движиме. Стискаш зъби и пускаш Bose-то на MAX и се праиш, че не го чуваш
                          то хубаво ама на 3000 км да се разскърца.....па и БОСЕ си немам....жив да ме ожали човек! четох в Авто Билд че от 2008 в 159 вагонетка е премахнат бутона за отваряне на багажника на тавана и се отваря като натиснеш емблемата.....а мойта си е с бутон. що тъй?

Comment

Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
                            то хубаво ама на 3000 км да се разскърца.....па и БОСЕ си немам....жив да ме ожали човек! четох в Авто Билд че от 2008 в 159 вагонетка е премахнат бутона за отваряне на багажника на тавана и се отваря като натиснеш емблемата.....а мойта си е с бутон. що тъй?
                            Щото е произведена преди това и е постояла в склада на ММ докато я купиш.
                            Giulietta 1,6 JTDm 2013
                            156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
                              Щото е произведена преди това и е постояла в склада на ММ докато я купиш.
                              бах тва поседяване......

Comment

а ей това е истината...

то просто не се издържа - е**** ти улиците ..

на мен ми се налага да карам по цар борис поне по веднъж на ден и да я мина по два пъти от край до край,,,

няма да ти казвам , че ми се реве само като минавам от там
                                АЗ ОТТАМ НЕ МИНАВАМ дори да ми се наложи!!!
                                Паркирам на Пирогов и от там с трамвая
                                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16V
                                Fiat Uno 1.1 F.I.R.E.

Comment

Working...
                                X